Beoordelingen van Hotel-Restaurant Zuideinde Nieuwkoop

Recente recensies van Hotel-Restaurant Zuideinde Nieuwkoop

5 sterren na 17 reviews

, 30-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke saté en de kip was mals! Bezorging keurig op tijd!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 29-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Echt heerlijk gegeten, een sateetje en een geitenkaas salade

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 29-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het hooft gerecht is snel afgekoeld dat was jammer. Verder smaakte het prima.

, 26-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De bezorging was prima, het was er op tijd. Eén ding was vergeten, maar dat werd nog heel snel daarna geleverd. Dus daarover geen klachten. Het eten was prima, zeker de zalm was goed. De hamburger vonden we prijs/kwaliteittechnisch gezien wat aan de mindere kant. Een prima burger, maar meer wat snackbarachtig. We vonden het ook jammer dat het eten (ook de toetjes) in snackbarachtige bakjes zat. Dit is naar ons idee een aandachtspunt.

, 22-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

We hadden als toetje 2 maal cheesecake besteld. Helaas was 1 van de 2 ipv een cheesecake een pokebowl. Voor de rest was het eten goed

, 22-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Echt heerlijk thuis uit eten met restaurant zuideinde. Makkelijk besteld , op tijd bezorgd vriendelijk personeel en het eten was echt heerlijk wij hebben er van genoten. Voor herhaling vatbaar.

, 15-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 14-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wij hebben lekker gegeten en het eten is heel mooi op tijd bezorgd.

, 14-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Carpaccio en saté besteld, allemaal dik in orde. Carpaccio net zoals in het restaurant gepresenteerd, alleen nu op een plasticje. Prima zo. Saté goed gemarineerd en lekkere saté saus. Ga zo door! 👍🏻

, 13-11-2020

Kwaliteit:

Rating

echt heel goed eten, en zeer prettige bediening.

, 12-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Voor het eerst bij alle thuis bezorgd zaken had ik hier het gevoel van restaurant kwaliteit thuis Patat lekker knapperig en warm, kip en zalm ook van zeer goede kwaliteit Via de mail goed op de hoogte gehouden van bezorgtijd, en het kwam ook op tijd. Zeker voor herhaling vatbaar

, 07-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten is hartstikke lekker voor een hele mooie prijs en ook nog snel bezorgd. Van ons 5 sterren! Ga zo door en hopelijk mogen we ook snel weer In het restaurant komen eten :) ze zijn goed bezig

, 07-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk thuis uit eten geweest

, 07-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was erg lekker! Bezorging kwam op tijd, top!

, 31-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten. Goede prijs. Veel keuze. Op tijd bezorgd.

, 30-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Toppie, heel erg lekker. Alleen jammer dat je geen tournedos kunt bestellen

, 30-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

We hebben 2 keer besteld en super lekker gegeten !! De kip was heel mals en ook de groenten bij de curry verassend.